HTML

Hűtőház szendvicspanel

Cégünk 2004-ben alakult, magyar tulajdonosok által. A cég vezetése több mint 10 éves szakmai tapasztalattal bír az acélszerkezetes épületek kivitelezésében, ezért ügyfeleink zökkenőmentes kiszolgálásra számíthatnak.

Friss topikok

Műanyag ablak beépítés

2015.09.08. 13:06 danikk91

Sokan azt hiszik vagy gondolják, hogy a műanyag ablak vásárlásakor a lehetőségek és a kérdések már ki is merülnek a profil és a cég kiválasztásában, pedig ez egyáltalán nem így van. Több, fontos tényezőt kell tisztázni a műanyag ablak beépítése előtt, például a beépítés módját is főként, vagy esetleg azt is, hogy bontással járó műanyag ablak beépítés esetén a szerződés tartalmazza-e a helyreállítási munkálatokat, valamint a komplett műanyag ablak cseréhez milyen extra szolgáltatások és termékek járnak, hogy a műanyag ablak beépítése után ne csak a csupasz falat lássuk az új műanyag ablak körül.

muanyag-ablak-beepites-blogon.jpg

A helyreállítással kapcsolatos részleteket a műanyag ablak beépítését végző céggel mindenképpen érdemes egyeztetni, hiszen az utólag kiderülő hirtelen meglepetéseket senki sem szereti, különösen akkor, ha az negatív. Amennyiben a helyreállítás a kőműves munkát takarja, akkor helyre kell hozni a sérült falat, esetleg gipszkartonnal lefedni. Előfordulnak olyan cégek, amelyek az olcsó végösszegű árajánlat miatt takarólécezéssel számolnak csak, de a kivitelezés így sem lesz olcsóbb, hiszen utána kőműves szakembert is hívni kell majd a helyreállításhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr427769986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása